S-Kore Kft

Az S-Kore Kft 1996-ban alakult magánszemélyek által. Fő tevékenységünk a papíralapú és elektronikus dokumentum feldolgozó, digitalizáló rendszerek telepítése, egyedi igények szerinti kialakítása. 2000-ben az elsők között kaptuk meg a dokumentum feldolgozó technológia vezető cégének számító, amerikai székhelyű Kofax cég hivatalos Ascent Capture dokumentum feldolgozó szoftver megoldásszállítói minősítését. A Kofax cég folyamatos technológiai fejlesztései és megbízható termékei nemzetközileg elismertek.
Tudjuk, hogy egy dokumentum feldolgozó rendszer kialakításakor ügyfeleink számára bizalmas dokumentumokkal kerülünk kapcsolatba, így cégünk üzletpolitikája alapján redkívül fontosnak tartjuk a kölcsönös bizalom kialakítását és ezen bizalom hosszú távú megtartását. Tisztában vagyunk azzal, hogy a kialakult üzleti kapcsolat nem csak a termék eladásáig tart, így ügyfeleink minden igényét szem elött tartva nagy hangsúlyt fektetünk az eladás utáni termék és ügyféltámogatásra természetesen a garanciális időn túl is.

Előnyök:
- maximális korrektség
- megbízható, szakszerű munkavégzés több éves tapasztalat alapján
- hosszútávú bizalom és kapcsolat kialakítására való törekvés ügyfeleinkkel.
- magasan képzett, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező szakemberek

Forgalmazunk Fujitsu, Kodak dokumentum szkennereket, Colortrac A0-ás szkennereket (térképek, tervrajzok digitalizálásához és feldolgozásához), Kofax szoftver megoldásokat, illetve a dokumentum feldolgozó termékek biztos üzemeléséhez szükséges kiegészítőket. Magas szinten biztosítjuk termékeinkhez kapcsolódó szolgáltatásokat (tanácsadás, telepítés, rendszerbe integrálás, garancia, karbantartás ).
Cégünk biztos anyagi, erkölcsi és szakmai háttérrel rendelkezik. Üzletpolitikánk alapján nagy hangsúlyt fektetünk a magas szintű szolgáltatásra, a termékgaranciára és az általunk forgalmazott termékek hibátlan minőségére. Számunkra kiemelkedően fontos ügyfeleink elégedettsége, ezért folyamatosan fejlesztjük tudásunkat. Tisztában vagyunk azzal, hogy minden egyes cég egyedi igényeket támaszt informatikai rendszereivel szemben, ezért mi az ügyfeleink igényeihez maximálisan igazodva alakítjuk ki az általunk telepített rendszereket.

Megoldásainkat az alábbi területeken alkalmazzák:
Gyógyszeripar
Múzeumok, levéltárak
Bankok
Oktatási központ
Kereskedelem (üzletlánc)
Gépjármű kereskedelem, képviselet
Energia ipar,szolgáltatók
Vegyipar