A MEGOLDÁS

A Kofax Capture ideális megoldás a kis mennyiségű feldolgozási feladatoktól a legösszetettebb, nagy mennyiségű, papíralapú és elektronikus dokumentum és űrlap feldolgozási feladatok elvégzésére. A Kofax Capture erőteljes, megbízható és rendkívűl hatékony dokumentum és adat feldolgozó szoftver. Alapkiépítésben is képes a gépi karaketerek felsimerésére (OCR), a kézírott karaketerek felsimerésére (ICR - magyar karaketerek felsimerését is támogatja), a speciális jel felismerésre (OMR - az űrlapokon lévő kézzel kitöltött pl.: "x" és "pipajelek"), vonalkódok és "patch" kódok tökéletes felsimerésére. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyazon egységes rendszeren keresztül tudja feldolgozni például e-mail üzeneteit, Excel (.xls) vagy Word dokumentumait, fotókat, webűrlapokat, XML fájlokat. A Kofax Capture automatizálja az dokumentum és űrlap feldolgozást, nagy pontossággal tárolja a dokumentumról automatikusan leolvasott adatokat és biztonsággal "szállítja" és adja tovább a további üzleti alkalmazásoknak. A Kofax Capture felgyorsítja üzleti folyamatait azáltal, hogy automatikusan összegyűjti, szeparálja a papíralapú dokumentumokat, űrlapokat, elektronikus dokumentumokat és nagy biztonsággal konvertálja át ezeket pontos, visszakereshető információvá más üzleti alkalmazások számára.
Az eredmény: alacsony költség, gyorsabb, hatékonyabb üzleti folyamatok, jobb hozzáférés az információkhoz az üzleti döntések előkészítéséhez.
A kofax Capture platform páratlan támogatást nyújt a dokumentum feldolgozó szkennerekhez, valamint a tartalom- és dokumentumkezelő rendszerekhez, munkafolyamat menedzselő rendszerekhez és adatbázisokhoz. A Kofax Capture moduláris alkalmazás, nyitott architektúrával rendelkezik, így könnyítve meg a megfelelő használatot a kisebb méretű feldolgozástól a legnagyobb komplexitással rendelkező, nagy mennyiségű űrlapok feldolgozásokhoz. Továbbá teljes mértékben támogatja a munkafolyamatba való bekapcsolását a topológiailag távoli helyen lévő irodákban (pl.: kirendeltségek, telephelyek). A Kofax Capture szoftver igen magas szintre fejlesztett dokumentum és adat feldolgozási képességekkel rendelkezik. A feldolgozás alatt a beolvasott képek letárolásra kerülnek, melyek bármikor visszakereshetőek és újra kinyomtathatóak. Ehhez a papíralapú dokumentum hatékony kezelésére, a beolvasott kép kiváló minőségére és az automatikus indexelésre van szükség.

FELDOLGOZÁS ÉS INDEXELÉS BÁRHOL

A Kofax Capture szoftver piaci megjelenése előtt a távoli munkahelyekkel, telephelyekkel rendelkező szervezetek, vállalatok - jobb megoldás híján - bevezették a feldolgozásra váró papíralapú dokumentumok költséges szállítását és a gyenge minőségű faxok központba küldését. A Kofax Capture Network Server (KCNS) segítségével viszont a távoli munkahelyek képesek lettek elektronikus úton közvetlenül a központba küldeni a beolvasott és indexelt dokumentumokat, melyeket azonnal további feldolgozásra és letárolásra kerültek. A szállítási és másolási költségek drasztikusan csökkentek, az adatbiztonság és adatpontosság viszont nagymértékben emelkedett. Mostanra már a Front Office Server segítségével a távoli munkahelyeken való feldolgozás még hatékonyabb és egyszerűbb lett, mivel a feldolgozáshoz csak egy hálózati másolóra (MFP) vagy szkennere és egy egyszerű web böngészőre van szükség.

RUGALMASAN ALAKÍTHATÓ

A Kofax Capture szoftver hosszú időre a legjobb választás a professzionális dokumentum feldolgozást igénylő helyekre.
Egyedi modul fejlesztése: A kofax Capture rendszerben lehetőség nyílik egyedi modulok fejlesztésére és a meglévő vagy új feldolgozó folyamatba való integrálására, mely nagyban elősegíti az egyedi igények megvalósítását.
XML és AUTO Import Controller: Az XML-Import Controller modul vagy az AUTO Import Controller modul alkalmazásával egyszerűen összekapcsolhatja a Kofax Capture szoftvert cége más vállalati rendszerével pénzügyi, gyártási és döntéshozó rendszerek támogatásához.
Adatbázis csatlakozás: Az interfész segítségével pontosan és egyszerűen kereshetőek vissza az adatok az adatbázisban.
Rugalmas Exportálási lehetőségek: A Kofax Capture szoftver a "Kofax Release Connector" segítségével a letároló modulon keresztül adja át az adatokat a háttér rendszer számára letárolásra. Használhatóak az előre definiált lehetőségek is, de készíthető saját modul is egyedi igények megvalósításához.

TÁMOGATJA A SZÍNES DOKUMETUMOK BEOLVASÁSÁT

A Kofax Capture szoftver támogatja a színes dokumentumok beolvasását és feldolgozását is. A VirtualReScan (VRS) modul hatékonyan javítja a beolvasott kép minőségét és ezáltal növelhető a karakter felismerés pontossága is. A Kofax Capture szoftver a KOFAX cég által fejlesztett igen fejlett technológiával rendelkező felismerési algoritmust alkalmaz. Automatikusan felismeri a színes képeket, leolvassa az adatokat, és biztonsággal letárolja a háttér rendszerében.

INTEGRÁLHATÓ MUNKAFOLYAMATOKHOZ ÉS MÁR MÜKÖDÖ RENDSZEREKHEZ

A Kofax Capture szoftver képes egy adatbázisba vagy akár egy egyszerű szöveges fájlba adatokat exportálni. A "Release Connector" segítségével összekapcsolható az Oracle, Microsoft,IBM, OpenText, Hyland, Interwoven és más nagy cégek termékeivel A Kofax Capture szintén képes adatokat átadni ODBC kompatibilis adatbázisoknak, illetve egyszerű tagolt ASCII szöveg formában is.